Osteopathie

Osteopathie

Osteopathie: met je handen op zoek naar de oorzaak

Osteopathie behoort tot de manuele geneeswijzen. Apparaten of medicijnen komen er niet aan te pas. Osteopathie spreekt het zelf genezend vermogen aan, dat ieder mens in zich heeft. Dat gaat door middel van behandelingen, waarbij de osteopaat alleen de handen gebruikt en waarmee hij de verloren gegane bewegingsmogelijkheden in het lichaam herstelt. Naast algemene osteopathie zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van sporters, baby’s en kinderen en postoperatieve zorg.

Icoon van een persoon die aan de balie staat

Osteopathie

Pijl naar rechts
Icoon van een gewicht

Sport

Pijl naar rechts
Icoon van een romper van een baby

Baby's en kinderen

Pijl naar rechts
Icoon van een ziekenhuiskoffer

Postoperatieve zorg

Pijl naar rechts

Het team

Kees Scheer

Kees Scheer

Osteopaat

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de academie fysiotherapie in 1988 te Amsterdam. Daarna ben ik gaan werken als fysiotherapeut in Medemblik, Wervershoof en Andijk. Na de studie Osteopathie aan de I.A.O. (International Academie of Osteopathie) ben ik sinds 2000, gevestigd aan de Tuin 29 te Bovenkarspel.

Laurens Scheer

Laurens Scheer

Osteopaat

Na het behalen van mijn V.W.O.-diploma heb ik Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de VU gestudeerd. Gedurende het eerste jaar heb ik besloten om deze studie niet af te ronden, maar mij aan te melden bij het College Sutherland voor de opleiding tot osteopaat.

Kwaliteit

Bij ons team staat kwaliteit voorop. Wij streven naar excellente zorg, waarin deskundigheid, empathie en toewijding samenkomen. Ontdek hoe onze toegewijde professionals zich inzetten voor hoogwaardige behandelingen en het welzijn van elke patiënt bevorderen.

Ontdek onze kwaliteit

Pijl naar rechts

Over de praktijk

De praktijk is geopend op werkdagen van 7:00-18:00. Osteopathie is ook mogelijk op zaterdag en 's avonds! Behandeling volgens afspraak.

Praktijk De Tuin 29

© 2009 - 2024 - Praktijk de Tuin 29